Atlas retete din Franţa

Sirop de Orgeat

Orgeat este un sirop de migdale în stil francez, care este cel mai bine cunoscut pentru utilizarea s...

Quatre épices

Quatre épices este un amestec de condimente tradițional francez care este folosit pentru a asezona ș...

Ierburile fine

Fines herbes este un amestec tradițional francez de ierburi, inclusiv pătrunjel, arpagic, cervil și ...

Buchet Garni

Acest mic pachet franțuzesc de ierburi este în mod tradițional legat împreună cu sfoară de măcelar p...

Roudoudous

Roudoudous sunt bomboane tradiționale originare din Franța. Aceste dulciuri au fost deosebit de popu...

Juliet Apples

Julieta este un soi de mere originar din Franța. Merele sunt de mărime medie, cu coaja roșie netedă ...

Emmental Français Est-Central

Emmental Francais Est-Central este o brânză gătită, presată în mucegai, obținută din lapte de vacă n...

Quatre-Vents

Quatre-Vents este o brânză franceză care a primit numele după locația fermei în care este produsă – ...

Brie au Poivre

Brie au Poivre este o brânză tradițională originară din Franța. Brânza este făcută din lapte crud de...

Branza proaspata

Fromage frais este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte integral sau degresat de vacă, capră...

Fromage blanc

Fromage blanc este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte de vacă. Nu trebuie confundat cu fro...

Chou farci

Chou farci este un fel de mâncare tradițional francez, care este deosebit de popular în zilele reci ...