Briose cu migdale si smochine

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Briose cu migdale si smochine

Se amesteca ingredientele cu mixerul pana se omogenizeaza. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. In tava pentru briose se aseaza formele de hartie si se imparte aluatul astfel incat sa nu depaseasca 2/3 din capacitatea formelor. Smochinele se taie in jumatati si apoi cresteaza in forma de evantai; se aseaza pe briose , presandu-le ca sa patrunda putin in aluat. Se presara briosele cu fulgii de migdale si se dau la cuptor 40 de minute sau pana se rumenesc. Se scot pe un gratar de prajituri si se lasa sa se raceasca. Se servesc cu ceai. Pofta buna! Reteta de pe urmatorul link: http://www.goodfood.ro/reteta/briose-cu-smochine-si-migdale-184763.html

Ingrediente Briose cu migdale si smochine

Avem nevoie de:

-175g de făină

- ½ linguriță praf de copt stins cu zeama de lamaie

-175g de unt moale

-175g de zahăr

-175g de migdale măcinate

-1 lingură apă de trandafiri

-3 ouă mari

- smochine coapte

-coaja rasa de la o lamaie

-1 mână fulgi de migdale

Categorii