'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor
Reteta culinara 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor
Ideala aceasta reteta daca nu mancati cartofi. https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html
INGREDIENTE
Curatati radacina de telina de coaja si taiati-o batonase.Stropiti-le cu ulei, amestecati bine.Puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.
Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C.
Serviti-i simpli cu o salata verde sau ca garnitura la o mancare.
Ingrediente 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor
1/2 rădăcina de țelină -400 gr
4 linguri ulei de masline
sare
boia de ardei
cimbru uscat