'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor

Reteta culinara 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor

 

Ideala aceasta reteta daca nu mancati cartofi. https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE
1/2 rădăcina de țelină -400 gr 4 linguri ulei de masline sare boia de ardei cimbru uscat

Curatati radacina de telina de coaja si taiati-o batonase.Stropiti-le cu ulei, amestecati bine.Puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C.

Serviti-i simpli cu o salata verde sau ca garnitura la o mancare.

Ingrediente 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor

1/2 rădăcina de țelină -400 gr

4 linguri ulei de masline

sare

boia de ardei

cimbru uscat

Categorii