Ciorba de vacuta

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Face spumă când începe să fiarbă. Cand supa este fiarta se strecoara si se taie bucatele mici de carne fiarta. Curatam legumele si le taiem cubulete, apoi le punem intr-o oala 5 minute, apoi le stingem cu apa din supa strecurata. Lasam legumele sa fiarba, iar cand sunt gata, adaugam in supa pasta de ardei, iar la finalul oului, faina si apa, spargeti in supa galuste mici de faina. Lasam galustele sa fiarba 5-10 minute, iar la final adaugam patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu smantana dupa preferinte.

Ingrediente Ciorba de vacuta

1 buc ceafa de vitel

1 buc os de vitel

2 morcovi

1 buc patrunjel

1 buc ceapa

jumatate buc de telina

pasta de ardei

frunze de patrunjel

1 ou

faina

ulei

Categorii