Ciorba taraneasca de iunie

Reteta culinara Ciorba taraneasca de iunie din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca de iunie

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca de iunie

 

 Cu ce ​​gasim si ce avem putem pregati o supa gustoasa. Vara consider carnea, optionala in supa. Dar pentru carnivorul din casa imi lipseste ceva mai mult!!!!

2 cepe verzi 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ardei rosu 1 mână mazăre verde 3 dovlecei 4 cartofi noi 1 catel de usturoi verde 1 frunză de dafin 1 pahar de bulion de roșii de casă 100 ml ulei de floarea soarelui 500 gr carne de porc / vita / pui - optional 2 fire de telina verde 1 link patrunjel verde sare piper negru  Dacă pregătiți supă de carne, prăjiți puțin carnea în ulei pentru a-i da un gust bun. Se spala, se curata si se toaca ceapa, ardeiul si ridichile. Tăiați cartofii și dovleceii în cuburi. Scoateți carnea și căliți ceapa cu morcovul, pătrunjelul și ardeiul în uleiul rămas. Deasupra se toarnă 3 litri de apă. Acum punem frunza de dafin si frunzele de telina tocate. Adăugați carnea, cartofii și mazărea. Sare. Se fierbe 20 de minute si se testeaza daca legumele sunt bine patrunse. Spre sfârșitul fierberii, adăugați dovleceii și usturoiul verde tocat, care necesită puțină preparare termică. La final se pune bulionul si se mai lasa 5 minute. Pregateste-te. Serviți supa cu pătrunjel verde tocat deasupra.   Poftă bună !!!!

Ingrediente Ciorba taraneasca de iunie

2 cepe verzi

1 morcov

1 patrunjel radacina

1 ardei rosu

1 mana mazare verde

3 zucchini

4 cartofi noi

1 fir usturoi verde

1 foaie dafin

1 pahar bulion de rosii-preparat in casa

100 ml ulei floarea soarelui

500 gr carne purcel/vacuta/pui-optional

2 fire telina verde

1 legatura patrunjel verde

sare

piper negru macinat

Categorii