Desert tort Tiramisu

Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Italia. Cum sa faci Desert tort Tiramisu

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort Tiramisu

 

De cateva ori m-am jucat cu aceasta varianta, despre care pot spune ca este destul de raoida si delicioasa: D

U1 pachet de biscuiti. 500 gr mascarpone. 3 oua. 100 gr zahar. esență de vanilie. 200 ml cafea instant. 2 linguri cacao.

Se incepe cu prepararea cremei, pe baia de aburi pariezi ouale cu zahar, pana devin spuma si zaharul se topeste.

Intr-un bol amestecam mascarpone cu esenta de vanilie, incorporam treptat compozitia de oua, amestecam totul bine. Asezati biscuitii taiati in jumatate intr-o tava rotunda daca sunt prea mari in jur, apoi puneti biscuitii insiropat in cafea formand primul strat, adaugati jumatate de crema si din nou biscuitii insiropat in cafea, acoperiti cu restul de crema, lasati sa se raceasca. pentru cateva ore se poate pune la congelator.

Reteta este rapida si fara prea multe complicatii dar gustul este delicios, cand este servit totul se pudra cu cacao amaruie.

Ingrediente Desert tort Tiramisu

U1pachet piscoturi.

500 gr mascarpone.

3 oua.

100 gr zahar.

esenta vanilie.

200 ml cafea solubila.

2 linguri cacao .

Categorii