Drob de ciuperci

Reteta culinara Drob de ciuperci din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Drob de ciuperci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Drob de ciuperci
Un aperitiv foarte gustos pe care-l prepar de mult timp, extrem de apreciat de invitati. Se face foarte repede si tot la fel de repede se si termina.
Ingrediente Drob de ciuperci
800 gr ciuperci (500 gr champignon si 300 gr de padure )
1 ceapa uscata
3 legaturi ceapa verde
2-3 legaturi usturoi verde ( iarna putem folosi 3-4 catei )
2-3 linguri ulei pentru calit
2 legaturi patrunjel
2 legaturi marar
4 oua
3-4 linguri pesmet
250 gr cascaval
1/2 agrdei gras rosu
sare, piper
unt pentru tapetat tava
pentru crusta : 2 oua + 2 linguri smantana + 1 praf de sare