Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul , iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender. Ghimbirul se curata de coaja si se adauga peste pepene. Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape, se adauga in blender si se proceseaza. Se pune uleiul de cocos si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevia de la Green Sugar primit de la Gustos.ro si Laboratoarele Remedia. Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4 ore. Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa! Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

1 pepene galben

70 g migdale

1 lingura ulei de coco

1 lingura indulcitor Green Sugar pe baza de stevie

ghimbir proaspat

Categorii