Pâine prăjită cu legume la grătar și formagella

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pâine prăjită cu legume la grătar și formagella

Spălați vânăta, curățați-o și tăiați-o pe lung felii foarte subțiri; tăiați capetele dovleacului, apoi spălați-l și tăiați-l panglicuțe groase de cca 2 cm. Spălați și scurgeți roșiile, scoateți-le codița și tăiați-le în 2, scoțându-le și semințele din interior. Stropiți toate legumele cu câteva picături de ulei și puneți-le în cuptorul bine încins, sub grătar, cam 10 minute. Întoarceți-le din când în când ca să nu se ardă și să rămână moi. Înainte de a fi gata, presărați-le cu câteva frunzulițe de cimbrișor bine spălat și uscat. Tăiați formaggella felioare subțiri. Aranjați pe farfurii separate feliile de pâine prăjită și acoperiți-le alternativ cu straturi de legume și de brânză și ornați-le cu firele de cimbrișor rămase; aduceți la masă imediat.

Ingrediente Pâine prăjită cu legume la grătar și formagella

-1 vânătă mică rotundă

-1 dovlecel

-4 roșii cherry

-200 g formaggella (brânză de vacă) proaspătă

-4 felii de pâine prăjită

-câteva fire de cimbrișor

-ulei extravirgin de măsline

-sare

piper.

Categorii