Panna cotta cu jeleu de mango si portocala

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Panna cotta cu jeleu de mango si portocala

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa. Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul si lasam sa fiarba un pic. In alt vas, punem laptele, 2 linguri indulcitor si lasam sa se incalzeasca numai, apoi adaugam smantana lichida si nuca de cocos. Lasam sa dea intr-un clocot si luam de pe foc. Adaugam gelatina hidratata in amestecul fierbinte si amestecam cu un tel. Dam deoparte. Intre timp, luam fructele de pe foc, le pasam si le strecuram. Vom obtine un piure extrem de fin. Adaugam o lingurita de amidon in piure si punem inca un pic la fiert, amestecand bine. Dam deoparte. Pregatim cateva pahare din sticla, turnam jeleul de fructe si dam paharele la congelator cam 10 - 15 minute. Le scoatem, turnam peste piure, amestecul de smantana. Dam la rece cupele si lasam cateva ore ca sa se inchege. Servim rece o portie. Un deliciu care dincolo de gust, are si putine calorii. Reteta pregatita de Laura, @lauranechita.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Panna cotta cu jeleu de mango si portocala

1 fruct de mango bine copt

moale

1- 2 portocale

400 ml smantana lichida

100 ml lapte dulce

2 lg nuca de coco

2 linguri indulcitor Green Sugar

1 lg amidon

1 plic gelatina (10 gr)

Categorii