Penne cu carne tocata si sos de rosii

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Penne cu carne tocata si sos de rosii

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece printr-un jet de apa. Se spală pieptul de pui, se dezosează și apoi se toacă. Încinge uleiul într-o cratiță. Adaugam carnea tocata si lasam sa se caleasca pana devine alb. Se pune sosul de soia, se amesteca putin si apoi se toarna apa si rosiile cu sosul. Amestecam bine, asezonam dupa gust cu sare si piper, punem foile de dafin si lasam sa fiarba cca 15-20 minute la foc potrivit, amestecand din cand in cand. La final se scot foile de dafin, apoi se adauga pastele. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, se presara deasupra branza de capra, se acopera tigaia si se mai lasa 5 minute la foc mic. Se serveste fierbinte! Poftă bună!

Ingrediente Penne cu carne tocata si sos de rosii

400 g penne

2 buc piept de pui

3 lg ulei de masline

2 lg sos de soia

sare

piper

1 cutie rosii in so

1 cana cu apa

2 foi de dafin

100 g branza de capra

Categorii