Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

Reteta culinara din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

 

CROCK-POT- ul este de mare ajutor in bucatarie.Astazi am pus la preparat o bucata de pulpa de porc.Am stat fara grija 4 ore.Dupa ce a trecut timpul am avut o friptura care se topeste in gura.

 

INGREDIENTE
1,200 kg pulpa de porc 1 lingurita cimbru 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper macinat 1 lingurita boia de ardei iute 1 lingurita condimente pentru fiptura de porc 1 foaie dafin 100 ml. vin alb

Toate condimentele uscate le-am pus intr-un bol si le-am amestecat.

Pulpa de porc am spalat-o, uscat-o cu servetele de hartie.

Am presarat condimentele peste carne si am "mangaiat-o" bine pe ambele parti.

Carnea bine condimentata, am asezat-o in vasul CROCK-POT alaturi de foaia de dafin si vinul alb.

Programat aparatul pe functia HIGH si am lasat timp de 4 ore.

La expirarea timpului am avut o friptura frumos rumenita, o bunatate!

Se serveste alaturi de salata de varza sau o salata pe care o doriti.

Eu nu am vrut garnitura, dar puteti servi cu garnitura dorita.

Ingrediente Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

1,200 kg pulpa de porc

1 lingurita cimbru

1 lingurita sare

1/2 lingurita piper macinat

1 lingurita boia de ardei iute

1 lingurita condimente pentru fiptura de porc

1 foaie dafin

100 ml. vin alb

Categorii