Rulada cu fructe de padure

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada cu fructe de padure

Pastram ingredientele la temperatura camerei pentru minim o ora - doua. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand vreau sa fac rulada, eu nu le bat foarte mult, nu vreau sa obtin o compozitie prea tare. Adaugam indulcitorul, mixam incontinuare si apoi adaugam galbenusurile si le incorporam. Adaugam faina si cacaoa si la sfarsit, uleiul. Pregatim o tava de copt, cu hartie de copt (eu am folosit tava mare de aragaz) si turnam compozitia. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute. Intre timp, pregatim crema. Topim ciocolata alba pe baie de aburi. Branza mascarpone o desfacem cu laptele, amestecand usor pana se omogenizeaza si adaugam indulcitorul. Astfel, blatul va absorbi din lichid si nu va fi uscat. Adaugam ciocolata topita si racita si mixam bine. Dupa ce s-a copt foaia de rulada, o scoatem si o lasam sa se raceasca. Spalam fructele de padure. Peste foaia de blat, intindem crema alba, presaram fructe si rulam usor pana obtinem forma de rulada. Imbracam in hartie si dam la frigider. Eu am lasat-o pana a doua zi si s-a intarit frumos. Am scos-o de la frigider, am ornat-o cu ciocolata neagra topita. Este foarte gustoasa si folosind indulcitorul Green Sugar, am scutit incredibil de multe calorii la acest desert racoritor. Reteta pregatita de Laura, @lauranechita.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Rulada cu fructe de padure

- 8 oua de tara

- 6 linguri de faina

- 6 linguri indulcitor Green Sugar

- 4 linguri de ulei

- 2 lg cacao neagra

- 1 praf de sare

Umplutura:

- 400 gr branza mascarpone

- 200 gr ciocolata alba fara zahar

- 2 lg indulcitor Green Sugar

- 1 cana mica cu lapte dulce

- 200 gr afine si zmeura de padure

Decor:

ciocolata neagra topita

Categorii