Salata de legume cu piept de pui la Crock-Pot

Reteta culinara Salata de legume cu piept de pui la Crock-Pot din categoria Slow Cooker. Cum sa faci Salata de legume cu piept de pui la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de legume cu piept de pui la Crock-Pot

 

Pentru ca nu voiam ca legumele sa se sfarame, dar nici nu aveam chef sa pazesc oalele am ales sa fiarb legumele pentru aceasta salata la Crock-Pot.

 

INGREDIENTE
5 cartofi medii 4 morcovi 350 gr piept de pui 3-4 castraveti acri gogosari acri dupa gust sare piper 1 lingura mustar maioneza din 2 galbenusuri fierte, 2 crude si 250 ml ulei zeama de lamaie dupa gust Curatam legumele, le spalam si le taiem in jumatati. In vasul aparatului Crock-Pot punem cartofii, morcovii si pieptul de pui. Acoperim cu apa. Punem capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 3 ore. Dupa ce timpul a trecut oprim aparatul si scoatem legumele si carnea. Le lasam sa se raceasca si le taiem cubulete. Taiem si castavetii si gogosarii acri cubulete. Din galbenusurile fierte, cele crude, sare, zeama de lamaie dupa gust si ulei pregatim maioneza. Peste legumele si carnea taiata punem mustarul, maioneza(oprim putin pentru decor), sare si piper si amestecam usor.Lasam la rece pentru cateva ore. Servim salata fie pe un platou, fie in portii individuale.

Ingrediente Salata de legume cu piept de pui la Crock-Pot

5 cartofi medii

4 morcovi

350 gr piept de pui

3-4 castraveti acri

gogosari acri dupa gust

sare

piper

1 lingura mustar

maioneza din 2 galbenusuri fierte, 2 crude si 250 ml ulei

zeama de lamaie dupa gust

Categorii