Tort cu crema de castane si ciocolata
Instructiuni de preparare Tort cu crema de castane si ciocolata
Ingrediente Tort cu crema de castane si ciocolata
pt blat:
eu am copt doua blaturi in doua forme de copt cu acelasi diametru: 24 cm. Puteti coace un sigur blat pe care il taiati in doua straturi.
- 6 oua
- 10 linguri zahar
- 10 linguri faina
- 2 linguri cacao neagra
- 1 praf sare
- 1 cutie piscoturi
pt crema 1:
- 1 cutie mascarpone 250 gr
- 1 pachet piure castane 250 gr
- 3-4 linguri lapte dulce
- daca doriti mai dulce
adaugati 2 linguri zahar pudra.
pt crema 2:
- 1 cutie mascarpone 250 gr
- 1 tableta ciocolata neagra 200 gr
- 3-4 linguri lapte dulce
- 2 linguri zahar pudra
- 30 ml rom
pt ganache:
- 400 gr ciocolata neagra
- 400 ml smantana lichida
pt sirop:
- 500 ml apa
- 4 linguri zahar brut
- 20 ml rom
pt ornat:
- o cana miez nuca
- 5-6 bucatele turta dulce uscata
- bombonele colorate