Aperitive festive

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Aperitive festive

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aperitive festive

 

Mereu ne gandim ce sa punem pe masa de sarbatori, asa ca am facut o serie de aperitive gustoase si rapide. 

Ingrediente Aperitive festive

Carne tocata de porc – 200 g

Morcov ras – 400 g

Varza alba rasa – 280 g

Ceapa – 100 g

Sos de soia – 30 ml

Sos de peste – 15 ml

Oua – 2 buc

Vermicelli – 20 g

Piper cu lamaie Kamis – 1 lingurita

Usturoi granulat Kamis – 1 lingurita

Ghimbir macinat Kamis – ½ lingurita

Foi de orez – 1 pachet

Ulei de porumb pentru prajit

Sos sweet chili pentru servit

Galbenusuri fierte – 10 buc

Crema de branza cu verdeturi – 250 g

Maioneza – 2 linguri

Mustar Dijon Kamis – 1 lingura

Mustar Frantuzesc Kamis – 1 lingura

Avocado – 1 buc

Sare cu plante aromatice Kamis – dupa gust

Sucul de la o ½ lime

Boia de ardei dulce Kamis – 1 lingurita

Boia de ardei iute Kamis – ½ lingurita

Chives – 6-7 fire

Parmezan ras – 150 g

Pesmet – 50 g

Patrunjel tocat – ½ legatura

Boia iute Kamis – ½ lingurita

Boia dulce Kamis – 1 lingurita

Oregano – 1 lingurita

Sare cu plante aromatice – dupa gust

Usturoi granulat – 1 lingurita

Piper – dupa gust

Oua – 5 buc

Cartofi 1,5 kg cartofi

Avocado – 1 buc

Suc de la ½ Lime

Sare cu ierburi de Provence Kamis – dupa gust

Piper Kamis – dupa gust

Coriandru frunze Kamis – 1 lingurita

Frunze de patrunjel Kamis – 1 lingurita

Rosii uscate Kamis – 1 lingurita

Chimion Kamis – ½ lingurita

Rosie cuburi (fara miez) – 2 buc

Ceapa rosie cuburi – 1 buc

Paine prajita – 16 felii

Oua de prepelita – 16 buc

Otet – 30 ml

Mustar dijon Kamis – 1 lingurita

Categorii