Aperitive festive
Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Aperitive festive
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Aperitive festive
Mereu ne gandim ce sa punem pe masa de sarbatori, asa ca am facut o serie de aperitive gustoase si rapide.
Ingrediente Aperitive festive
Carne tocata de porc – 200 g
Morcov ras – 400 g
Varza alba rasa – 280 g
Ceapa – 100 g
Sos de soia – 30 ml
Sos de peste – 15 ml
Oua – 2 buc
Vermicelli – 20 g
Piper cu lamaie Kamis – 1 lingurita
Usturoi granulat Kamis – 1 lingurita
Ghimbir macinat Kamis – ½ lingurita
Foi de orez – 1 pachet
Ulei de porumb pentru prajit
Sos sweet chili pentru servit
Galbenusuri fierte – 10 buc
Crema de branza cu verdeturi – 250 g
Maioneza – 2 linguri
Mustar Dijon Kamis – 1 lingura
Mustar Frantuzesc Kamis – 1 lingura
Avocado – 1 buc
Sare cu plante aromatice Kamis – dupa gust
Sucul de la o ½ lime
Boia de ardei dulce Kamis – 1 lingurita
Boia de ardei iute Kamis – ½ lingurita
Chives – 6-7 fire
Parmezan ras – 150 g
Pesmet – 50 g
Patrunjel tocat – ½ legatura
Boia iute Kamis – ½ lingurita
Boia dulce Kamis – 1 lingurita
Oregano – 1 lingurita
Sare cu plante aromatice – dupa gust
Usturoi granulat – 1 lingurita
Piper – dupa gust
Oua – 5 buc
Cartofi 1,5 kg cartofi
Avocado – 1 buc
Suc de la ½ Lime
Sare cu ierburi de Provence Kamis – dupa gust
Piper Kamis – dupa gust
Coriandru frunze Kamis – 1 lingurita
Frunze de patrunjel Kamis – 1 lingurita
Rosii uscate Kamis – 1 lingurita
Chimion Kamis – ½ lingurita
Rosie cuburi (fara miez) – 2 buc
Ceapa rosie cuburi – 1 buc
Paine prajita – 16 felii
Oua de prepelita – 16 buc
Otet – 30 ml
Mustar dijon Kamis – 1 lingurita