Atlas retete din Danemarca
Lumumba
Lumumba este un cocktail preparat cu o combinație de lapte de cacao sau ciocolată și un shot de coni...
Røget Hellefisk
Halibutul afumat este un ingredient apreciat în bucătăria tradițională daneză, care se caracterizeaz...
Rullepølse
Acest rulou danez clasic este preparat în mod tradițional cu burtă plată de porc umplută cu o combin...
Remonce
Această combinație cremoasă de unt, zahăr și alegerea de marțipan sau pastă de migdale este o cofetă...
Havarti
Havarti este o brânză tare daneză făcută din lapte de vacă pasteurizat. Trebuie să se maturizeze cel...
Danbo
Danbo este o brânză semi-tare, bine maturată, obținută din lapte de origine bovină produs în Danemar...
Danablu
Danablu este o brânză albastră semi-moale făcută din lapte de vacă plin de grăsime în Danemarca. În ...
Esrom
Esromeste o brânză scursă de la semi-tare până la tare produsă din lapte de vacă în Danemarca. În fu...
Bla Castello
Bla Castello (cunoscut și ca Blue Castello ) este o brânză tradițională daneză făcută din lapte de v...
Tybo
Tybo este o brânză daneză făcută din lapte de vacă. De obicei vine sub forma unei pâini. Mulți îl co...
Saga
Saga este o combinație de brânză albastră și brie. Brânza este originară din Danemarca. Are o textur...
Molbo
Molbo este o brânză daneză semi-tare făcută din lapte de vacă. Este originar din regiunea Mols. Brân...