Atlas retete din Georgia
Chacha
Chacha este o țuică georgiană puternică care este făcută din tescovină - resturi solide de struguri,...
Trigonella Caerulea
Trigonella caerulea , cunoscută și sub numele de schinduf albastru , este o plantă georgiană care cr...
Tolma
Tolma este un fel de mâncare georgian format din legume umplute, cum ar fi roșii, ardei, dovlecei și...
Khashi
Considerată pe scară largă ca un remediu excelent pentru mahmureală și un remediu excelent, khashi e...
Katmis supi
Katmis supi este o supă tradițională de pui și legume originară din Georgia. Supa se face de obicei ...
Chikhirtma
Chikhirtma este o supă georgiană aromată și consistentă despre care se crede că este un remediu exce...
Tabaka de pui
Tabaka de pui este un fel de mâncare georgian popular care constă dintr-un pui care este prăjit într...
Kayrma
Kayrma este o mâncare tradițională din carne originară din Georgia. Mâncarea este de obicei făcută c...
Akhali kartophili
Akhali kartophili este un fel de mâncare tradițional originar din Georgia. Mâncarea este de obicei f...
Nadugi
Nadugi este un aperitiv tradițional sau tartinat originar din Georgia. De obicei, este făcută cu o c...
Stapilos pkhali
Stapilos pkhali este un dip sau un tartinat traditional originar din Georgia. Se face de obicei cu o...
Jarkhlis pkhali
Jarkhlis pkhali este un dip sau un tartinat traditional originar din Georgia. Se face de obicei cu o...