Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Este sezonul ardeilor umpluti, asa ca de data aceasta i-am umplut cu carne de pui si am testat in acelasi timp si noile condimente de la Delikat cu ingrediente 100% naturale. Pentru aceasta reteta am folosit "Amestec de ierburi si boia", "Condimente pentru pui", "Rozmarin", "Oregano", "Maghiran", "Piper negru boabe" si "Boia de ardei dulce". Toata lumea care a gustat din ardeii mei umpluti a laudat compozitia din carne si am fost tare mandra. Le-am dezvaluit intr-un final secretul meu: am folosit condimente pentru pui de la Delikat. Acestea contin sare, condimente in proportii variabile (boia de ardei dulce, usturoi, ardei iute cayenne, curcuma, coriandru, chimion, piper, anason, fenicul, ghimbir, radacina de leustean, ienibahar, seminte de schinduf, scortisoara, nucsoara, cuisoare) si ulei vegetal de floarea soarelui. Am folosit de asemenea si amestecul de ierburi si boia de la Delikat, care are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Am adaugat si putin rozmarin. Pentru un sos gustos am folosit "Oregano", "Maghiran", "Piper negru boabe" si "Boia de ardei dulce" de la Delikat. Recomand noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale pentru obtinerea unor preparate gustoase.
Ingrediente Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Pentru umplerea ardeilor:
600 g muschiulet de pui
1 ceapa mare
1 lingura cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat
13 g condimente pentru pui de la Delikat
50 g orez
1 ou
2 linguri suc de rosii
putin rozmarin uscat de la Delikat
Celelalte ingrediente:
7 ardei grasi
1 lingura de faina
2 cepe mari
apa
300 ml suc de rosii
1 foaie de dafin
putin oregano uscat de la Delikat
putin maghiran uscat de la Delikat
putin busuioc uscat
cateva boabe de piper negru de la Delikat
1 lingura de boia de ardei dulce de la Delikat
1 legatura de patrunjel verde