Bulete din cascaval, cas sarat si ierburi italiene

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Bulete din cascaval, cas sarat si ierburi italiene

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bulete din cascaval, cas sarat si ierburi italiene

 

Zilele trecute mi-a amintit cineva de buletele de cașcaval pe care le făceam odinioară și m-am gândit să le prepar cu un ingredient nou. Prima dată am făcut bulete simple, doar din brânză dulce (sau telemea) și cașcaval. Pe urmă, pentru ca brânza să nu mi se pară fadă, am adăugat mărar, iar acum am folosit ierburi italiene, un produs 100% natural, marca Delikat, adus din țara de origine. Buletele au avut un gust excepțional, pentru că acest condiment le-a aromatizat exact așa cum îmi place mie. În așa fel încât de acum înainte, acesta va fi aromatizantul meu preferat pentru acest gen de aperitiv. Din ingredientele de mai jos am făcut 44 de bulete din cașcaval, caș sărat și ierburi italiene, cam câte 8 bucăți/porție.

Ingrediente Bulete din cascaval, cas sarat si ierburi italiene

150 grame de caș sărat

150 grame de cașcaval

2 ouă

1 linguriță de praf de copt

50 grame de făină albă

1 lingură de ierburi italiene Delikat

1 praf de sare

făină albă pentru modelat buletele

ulei de floarea soarelui pentru prăjit buletele

Categorii