Chifle cu cascaval

Reteta culinara Chifle cu cascaval din categoria Piine. Cum sa faci Chifle cu cascaval

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chifle cu cascaval

 

ALUATURI DE CASA Chiflele cu cascaval sunt o bunatate ,atat calde cat si reci.Din aceasta cantitate ies 8 chifle.Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea ,daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate!Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))  

 

INGREDIENTE
100 ml. lapte caldut 259 g. faina 1 ou 100g. cascaval ras 1 lingurita rasa de sare

Intr-un vas de framantat punei faina .

Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.

Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.

Imparte aluatul obtinut in 8 parti.

Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.

Pregateste o tava,tapetata cu hartie de copt.

Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Chiflele sa fie rumenite furumos.

Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.

Se servasc atat calde cat si reci.

Sa aveti pofta!

Ingrediente Chifle cu cascaval

100 ml. lapte caldut

259 g. faina

1 ou

100g. cascaval ras

1 lingurita rasa de sare

Categorii