Chifle cu lapte batut si parmezan
Reteta culinara Chifle cu lapte batut si parmezan din categoria Piine. Specific Romania. Cum sa faci Chifle cu lapte batut si parmezan
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chifle cu lapte batut si parmezan
Ce faci cand ai pofta de niste chifle pufoase si coaja crocanta? Te apuci de framantat! In ultima perioada am tot facut paine la masina de paine, insa acum imi doream sa mananc o chifla calda, unsa cu putin unt sau chiar sa imi fac un sandwich delicios. Am folosit lapte batut pentru framantarea lor, pentru ca asta aveam in frigider si mi-a placut foarte cum cum au iesit. Puteti sa le faceti si voi!
INGREDIENTE
Ingrediente Chifle cu lapte batut si parmezan
600 gr faina
380 gr lapte batut
3 linguri parmezan ras
30 ml ulei de masline
7 gr drojdie uscata
sare
seminte
1 lingurita zahar
1 ou