Chifle cu praf de copt

Reteta culinara Chifle cu praf de copt din categoria Piine. Cum sa faci Chifle cu praf de copt

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chifle cu praf de copt

 

In lipsa de drojdie sunt  foarte bune si cu praf de copt.

 

INGREDIENTE
200 g. faina 3 g. praf de copt 130 g. iaurt 1 linuruta sare 2 linguri ulei 2 lingurite ierburi aromatice 1 ou

Ia un castron/bol pentru framantat.

Pune faina,praful de copt,iaurtul,uleiul, sare ,ierburile aromatice si oul.

Amesteca toate ingredientele si framanta bine pentru incorporarea lor.

Aluatul obtinut il imparti in 4 chifle si le framanti putin pentru a le da forma dorita.

Pregatesti o tava ,o tapetezi cu hartie de copt si asezi frumos chiflele.

Le dai la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Cand le scoti le acoperi cu un prosop curat.

Sunt foarte bune!

Noi le-am mancat si a doua zi si au fost bune.Nu stiu sa va zic ce se intampla cu ele dupa 3-4 zile,ca au avut viata scurta:))))))

Ingrediente Chifle cu praf de copt

200 g. faina

3 g. praf de copt

130 g. iaurt

1 linuruta sare

2 linguri ulei

2 lingurite ierburi aromatice

1 ou

Categorii