Chifle cu susan
Reteta culinara din categoria Piine. Specific Romania. Cum sa faci Chifle cu susan
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chifle cu susan
Toată lumea apreciază pâinea și produsele de panificație preparate în casă. Și nouă ne plac foarte mult și de aceea, eu fac adeseori pâine, chifle, sau batoane, pentru că gustul lor este mai bun decât al acelora din comerț, chiar dacă asta înseamnă puțină muncă în plus. Sunt pufoase, bune, frumoase și chiar economice... Din ingredientele de mai jos am făcut 16 chifle medii, cam câte 2/porție.
Ingrediente Chifle cu susan
500 grame de făină albă
300 ml de lapte cald
25 grame de drojdie proaspătă
1/2 linguriță de sare fină
1-2 lingurițe de zahăr tos
100 ml de ulei de floarea soarelui
Pentru decor:
1 ou pentru uns
3-4 linguri de susan