Chiftele din peste in sos picant de rosii si Delikat

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Chiftele din peste in sos picant de rosii si Delikat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele din peste in sos picant de rosii si Delikat

 

Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale. Chiftelele pufoase sunt invaluite de un sos picant, aromatizat cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale, iar menta ofera o prospetime aparte si un gust perfect! Am folosit Delikat- condimente pentru chiftele atat in sos, cat si in chiftele pentru a armoniza gusturile, iar chilliul Delikat, chiar si foarte putin, este destul pentru a face diferenta. 

Ingrediente Chiftele din peste in sos picant de rosii si Delikat

Pentru chiftele:

60 grame pesmet (eu am folosit japonez- Panko)

600 grame filet de peste alb (eu am folosit merluciu)

1 ceapa

4 catei de usturoi

1 legatura mica de patrunjel

2 linguri Delikat- condimente pentru chiftele

2 oua

sare, piper

Pentru sos:

2 linguri ulei de masline

2 linguri Delikat-condimente pentru chiftele

1/2 lingurita paprika

1 ceapa

120 ml vin alb sec

400 grame rosii in bulion

1 catel de usturoi

1 varf de cutit chilli

1-2 lingurite zahar

sare, piper

menta proaspata pentru servit

bucati de lamaie pentru servit (optional)

Categorii