Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri de condimente de la Delikat, create dupa o reteta unica, cu ingrediente 100% naturale. Amestecul de ierburi si boia de la Delikat are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Condimentele pentru cartofi de la Delikat au in compozitie usturoi, ceapa, rosii, boia de ardei dulce, piper, seminte de telina, coriandru, chimen, nucsoara si ardei iute cayenne. Cu asa combinatie de ingrediente rezulta o mancare mai gustoasa, plina de arome.
Ingrediente Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Ciocanele de pui in crusta de susan:
8 ciocanele de pui (400 g)
sare
1 lingurita de "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat
3 oua
80 g faina
30 g pesmet
80 g seminte de susan
Piure de cartofi:
300 g cartofi
6 g "Condimente pentru cartofi" de la Delikat
1 lingura ulei
apa cat sa acopere cartofii (150-200 ml)
sare, dupa gust
2-3 fire de patrunjel verde