Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate

 

Ciorba de perisoare este una dintre ciorbele noastre preferate si imi place s-o prepar in multe moduri: simpla, ca cea de fata, cu zeama de varza, cu bors, cu smantana si usturoi, cu franjuri de ou, etc. De data aceasta am vrut o ciorba aromata si am folosit din noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale, un amestec din ierburi de gradina uscate, care au dat un gust bun, tare bun ciorbei. Si de asemeni, in compozitia perisoarelor am folosit Delikat amestec de ierburi cu boia de ardei. Cred ca va inchipuiti ce gust bun au avut! Imi plac aceste ierburi uscate ca sunt naturale si si-au pastrat foarte bine aromele si culoarea și dau o savoare aparte preparatelor. Si cel mai mult m-a incantat la aceste condimente din noua gama Delikat, ca  nu contin monoglutanat de sodiu si niciun potentiator de gust. Cu astfel de condimente sa tot gatesti si din mancat nu te mai opresti, că prea gustoase vor iesi preparatele!

Ingrediente Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscate

Pentru perisoare:

1 kg carne tocata, amestec, vita si porc

1 ceapa galbena

50 g orez

2 oua

1 lingurita sare

1 praf piper

1 lingurita amestec de ierburi si boia Delikat

Pentru supa:

4 l apa

3 cepe galbene, medii

2 morcovi

1 ardei capia

1 ardei gras, galben

1/2 legatura patrunjel verde

1 legatura leustean verde

200 g pasta de rosii

1 lingurita amestec ierburi de gradina Delikat

sare, dupa gust

Categorii