Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Reteta culinara Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se rumeneasca la cuptor. Cartofii au iesit si ei gustosi cu doar cateva condimente. Reteta video o gasesti mai sus.
Ingrediente Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Coaste de porc – 4 buc
Bere – 3,5 litri (cat sa acopere)
Foi de dafin Kamis – 4-5 buc
Morcovi – 3 buc
Pastarnac – 1 buc
Telina – ½ buc
Păstârnac – 1 buc
Ceapă – 1 buc
Piper boabe – 1 lingura
Sare Kamis – dupa gust
Sos de soia – 6 linguri
Miere – 3 linguri
Boia dulce Kamis – 1 lingurita
Crema de otet balsamic – 3 linguri
Condimente pentru coaste Kamis – 1 lingurita
Piper mozaic Kamis – după gust
Cartofi – 1,5 kg
Ulei de măsline – 40 ml
Rozmarin – 1 linguriță
Usturoi granulat – 1 linguriță
Sare și piper – după gust