Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Reteta culinara Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

 

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se rumeneasca la cuptor.  Cartofii au iesit si ei gustosi cu doar cateva condimente. Reteta video o gasesti mai sus. 

Ingrediente Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Coaste de porc – 4 buc

Bere – 3,5 litri (cat sa acopere)

Foi de dafin Kamis – 4-5 buc

Morcovi – 3 buc

Pastarnac – 1 buc

Telina – ½ buc

Păstârnac – 1 buc

Ceapă – 1 buc

Piper boabe – 1 lingura

Sare Kamis – dupa gust

Sos de soia – 6 linguri

Miere – 3 linguri

Boia dulce Kamis – 1 lingurita

Crema de otet balsamic – 3 linguri

Condimente pentru coaste Kamis – 1 lingurita

Piper mozaic Kamis – după gust

Cartofi – 1,5 kg

Ulei de măsline – 40 ml

Rozmarin – 1 linguriță

Usturoi granulat – 1 linguriță

Sare și piper – după gust

Categorii