Cocktail angelli cu cuburi de pepene galben
Instructiuni de preparare Cocktail angelli cu cuburi de pepene galben
Curatati de coaja si seminte un pepene galben. Taiati bucati si mixati intr-un blender cu ½ cana de apa (de preferat apa plata) jumatate de pepene. Taiati in bucati mai mici restul de pepene si asezati in tavite pentru cuburi de gheata, cate o bucata in fiecare alveola.
Puneti cate o scobitoare lunga in bucatelele de pepene. Completati cu mixul obtinut mai inainte. Puneti tavitele in congelator.lasati in congelator pana la inghetare completa.
Turnati in pahar vermutul, adaugati apa minerala sau 7 Up. Decorati cu un cubulet de pepene. Timpul de preparare nu contine timpul necesar congelarii fructelor.Pahar de prezentare: pahar de sampanie cu gura larga.
Ingrediente Cocktail angelli cu cuburi de pepene galben
Pentru un pahar
50 ml Angelli
Vermut Alb
75 ml apa minerala
optional:
7 Up