Cornuri Bratislava / Pozsony kifli

Reteta culinara Cornuri Bratislava / Pozsony kifli din categoria Dulciuri. Specific Slovacia. Cum sa faci Cornuri Bratislava / Pozsony kifli
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri Bratislava / Pozsony kifli
Ei, deja am progresat! ;) Se pare că acum, întradevăr am dat de gustul cornurilor de Bratislava;) Dar sincer, pentru noi astea sunt cornulețe:D, cornurile sunt mult mai mari;) Hai că ”iar o dau de gard”! Sunt o bunătate! S-au crăpat la suprafață și întradevăr au altă textură interioară:) Gaby, mulțumesc pentru criticile constructive :-*
Ingrediente Cornuri Bratislava / Pozsony kifli
Pentru aluat
făină albă de grâu Băneasa 600 g.
ou de găină 1 bucată,
ou de rață 1 bucată,
unt 65% grăsime 200 g.,
zahăr pudră 50 g.,
lapte grăsime 2% 200 ml.
drojdie uscată 2 linguri,
sare iodată 2 g.,
Pentru umplutură:
mac 100 g,
zahăr pudră 75 g,
apă 75 ml.,
stafide cca 25 g.
Pentru decor:
ou de rață 1 bucată