Cornuri sarate din aluat cu branza

Reteta culinara Cornuri sarate din aluat cu branza din categoria Piine. Cum sa faci Cornuri sarate din aluat cu branza

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornuri sarate din aluat cu branza

 

Imi plac tare mult aluaturile astea, iar de cand le fac cu branza imi plac si mai mult. Au iesit niste pufosenii minunate care au fost servite calde cu un pahar de lapte batut, iar restul au fost puse la pachetel...Ce mi-a placut si mai mult a fost ideea de a le rula, idee preluata de la Diaconta. Pe langa faptul ca se fac usor, mai ai si ocazia sa te joci cu aluatul, asta pentru doritori desigur:)

Ingrediente Cornuri sarate din aluat cu branza

pentru aluat:

350 gr branza dulce de vaci

80 gr unt topit

1 si 1/2 lingurite sare

1 lingura zahar

2 galbenusuri

200 ml lapte dulce cald

600-650 gr faina

15 gr drojdie proaspata

pentru umplutura:

rosii deshidratate in ulei

pentru uns:

1 albus

1 praf de sare si piper

2 linguri branza tare de oaie rasa fin

1-2 linguri seminte: de floarea soarelui, susan

Categorii