Cornuri sarate din aluat cu branza
Reteta culinara Cornuri sarate din aluat cu branza din categoria Piine. Cum sa faci Cornuri sarate din aluat cu branza
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri sarate din aluat cu branza
Imi plac tare mult aluaturile astea, iar de cand le fac cu branza imi plac si mai mult. Au iesit niste pufosenii minunate care au fost servite calde cu un pahar de lapte batut, iar restul au fost puse la pachetel...Ce mi-a placut si mai mult a fost ideea de a le rula, idee preluata de la Diaconta. Pe langa faptul ca se fac usor, mai ai si ocazia sa te joci cu aluatul, asta pentru doritori desigur:)
Ingrediente Cornuri sarate din aluat cu branza
pentru aluat:
350 gr branza dulce de vaci
80 gr unt topit
1 si 1/2 lingurite sare
1 lingura zahar
2 galbenusuri
200 ml lapte dulce cald
600-650 gr faina
15 gr drojdie proaspata
pentru umplutura:
rosii deshidratate in ulei
pentru uns:
1 albus
1 praf de sare si piper
2 linguri branza tare de oaie rasa fin
1-2 linguri seminte: de floarea soarelui, susan