Cotlete de porc, cu pere si rozmarin

Reteta culinara din categoria . Specific Franta. Cum sa faci Cotlete de porc, cu pere si rozmarin

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlete de porc, cu pere si rozmarin

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale" Am găsit această rețetă în urmă cu vreun an, pe un site francez și am făcut-o, de curiozitate și de dragul preparatelor rafinate. Acum o reiau, pentru a participa la concurs, pentru că preparatul meu presupune utilizarea unui produs Delikat, natural 100%, care-i dă un gust aparte, deosebit. Față de rețeta originală, am modificat puțin cantitatea, în cazul unor ingrediente, în funcție de gustul meu.

Ingrediente Cotlete de porc, cu pere si rozmarin

500 grame de cotlet de porc fără os

3 lingurițe de ulei de măsline

1 linguriță de muștar (de Dijon)

4 lingurițe de miere lichidă

1-2 lingurițe de rozmarin Delikat, 100% natural

1 praf de sare

2 pere

Categorii