Crutoane picante, la cuptor
Reteta culinara din categoria Piine. Specific Romania. Cum sa faci Crutoane picante, la cuptor
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crutoane picante, la cuptor
Cum ne plac supele cremă, fac adeseori și crutoane crocante, la cuptor. De obicei, crutoanele pe care le fac sunt simple, preparate la cuptor, dar de această dată, am făcut crutoane picante, care mi se pare că sunt mai potrivite cu mâncărurile ”neutre”. Există persoane care preferă crutoanele prăjite la tigaie, chiar dacă știu că sunt mai puțin sănătoase decât cele coapte la cuptor, tocmai pentru că uleiul (sau untul) le dă un gust mai bun. În această rețetă am îmbinat ingredientul care face crutoanele mai plăcute (uleiul) cu mai multe condimente și cu un mod de preparare mai sănătos (la cuptor). Au ieșit foarte bune, picante și au dat un gust foarte bun supei cremă. Cred că cei cărora le place gustul picant, pot savura aceste crutoane și simple, ca pe kubeti...
Ingrediente Crutoane picante, la cuptor
5 felii pâine (toast)
4 linguri ulei de măsline
4 linguri ulei de floarea soarelui
1 linguriță oregano
1 linguriță chimen măcinat
1 linguriță cimbru
1 linguriță ierburi cu boia de ardei
1/2 linguriță chilli
sare
piper