Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza

Reteta culinara Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza din categoria Piine. Specific Italia. Cum sa faci Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza
Ei o nouă lună, o nouă provocare. Draga de @GinaBradea, m-a surprins din nou plăcut. M-a invitat să particip la o provocare susțină de http://www.foodville.ro/ și am răspuns instant daaaa, de ce nu! ;) După câteva zile, am fost sunată de de reprezentanții http://www.foodville.ro/ , care mă anunțau că a doua zi urmează și primesc un coș cu produse minunate, prin curier. Sincer, am avut emoții cu curieratul, dar se pare că totul a decurs bine. Coșul minunat plin cu produse importante din Spania, venea tocmai de la Iași ;) Produsele au fost temeinic ambalate, așa că imediat mi-am scos blok-notes-ul, ca să pun la punct planul de atac, adică să pregătesc trei rețete, cu cât mai multe produse din coșulețul minunat. Aaaa, ceva foarte important: pe blogul Ginei Bradea, exista un concurs minunat, la care, dacă participați, puteți câștiga un coș identic, nu aveți teamă, nu trebuie să gătiți nimic. Aici http://pofta-buna.com/concurs-foodville/, puteți afla detaliile referitoare la concurs. Baftă tuturor! Așa, să numai lungesc vorbăria, ci vă prezint a doua rețeta minunată, tare simplă și sățioasăăă ;)
Ingrediente Focaccia cu anghinare, sparanghel, rosii, masline si branza
INGREDIENTE: PENTRU BLAT:
Făină albă cca. 500 g,
Apă rece cca. 250 ml,
Sare de mare cu mirodenii (oregano, busuioc, rozmarin, cimbrișor) 1 lingură,
Zahăr tos 2 linguri,
Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 3 linguri,
Drojdie uscată 1 lingură.
PENTRU UMPLUTURĂ:
Măsline conservate fără sâmburi cca. 100 g,
Roșii deshidratate în ulei de floarea soarelui 4-5 bucăți,
Ardei copți, conservați în oțet 4 bucăți,
Miez de anghinare cca. 200 g,
Tije de sparanghel verde conservat cca. 5 bucăți,
Telemea de oaie cca. 100 g,
PENTRU FINISARE: Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 3 linguri,
Unt grăsime 65% cca. 1 lingură,
Usturoi 3 căței,
Sare de mare.