Focaccia cu rosii uscate si capere in ulei
Reteta culinara Focaccia cu rosii uscate si capere in ulei din categoria Piine. Cum sa faci Focaccia cu rosii uscate si capere in ulei
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Focaccia cu rosii uscate si capere in ulei
Reteta vine din bucataria italiana si este un fel de paine plata, ca un fel de pizza, dar cu un aluat mai gros, cu umplutura usoara de legume innobilate cu ierburi si uleiuri aromatice. Ce poate fi mai simplu si mai delicios????
Ingrediente Focaccia cu rosii uscate si capere in ulei
cantitatile pt aluat sunt pt o paine si o focaccia:
200 ml kefir sau lapte batut
300 ml apa calda
1 lingurita sare
1 lingura plina de zahar
4 linguri ulei de masline
750 gr faina alba
1 cub mic de drojdie proaspata maruntita
pt umplutura:
2-3 linguri pline de rosii uscate si capere de la borcan
2 ciupituri de piper
2 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii uscate
50 gr cascaval pt gratinat