Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

 

Pentru ca mi-am propus sa testez toate condimentele noi de la Delikat cu ingrediente 100% naturale, a venit rândul condimentelor pentru carne de porc și al celor pentru cartofi, dar am testat  in acelasi timp si cimbrisorul. Minunate toate, cu gust bun si arome care se simt din plin chiar si dupa tratamentul termic mai indelungat. Concluzia: Cu Delikat să tot gătesti si pe cei dragi ii cuceresti!

Ingrediente Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii

Pentru friptura de porc

1200 g pulpa si cotlet de porc

1 plic condimente pentru porc, Delikat

150 ml ulei de floarea soarelui

sare, după gust

Pentru cartofi cu unt la cuptor:

1200 g cartofi

1 plic condimente pentru cartofi, Delikat

100 g unt

pătrunjel verde

Pentru sosul de usturoi cu roșii:

2 căpățâni de usturoi

1/2 linguriță sare

2 linguri unt topit

250 g rosii cuburi in sos de rosii

1 lingurita Delikat cimbrisor

patrunjel verde tocat

Categorii