Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Pentru ca mi-am propus sa testez toate condimentele noi de la Delikat cu ingrediente 100% naturale, a venit rândul condimentelor pentru carne de porc și al celor pentru cartofi, dar am testat in acelasi timp si cimbrisorul. Minunate toate, cu gust bun si arome care se simt din plin chiar si dupa tratamentul termic mai indelungat. Concluzia: Cu Delikat să tot gătesti si pe cei dragi ii cuceresti!
Ingrediente Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosii
Pentru friptura de porc
1200 g pulpa si cotlet de porc
1 plic condimente pentru porc, Delikat
150 ml ulei de floarea soarelui
sare, după gust
Pentru cartofi cu unt la cuptor:
1200 g cartofi
1 plic condimente pentru cartofi, Delikat
100 g unt
pătrunjel verde
Pentru sosul de usturoi cu roșii:
2 căpățâni de usturoi
1/2 linguriță sare
2 linguri unt topit
250 g rosii cuburi in sos de rosii
1 lingurita Delikat cimbrisor
patrunjel verde tocat