Kashmiri Chai, ceai roz indian
Reteta culinara din categoria Bauturi. Specific India. Cum sa faci Kashmiri Chai, ceai roz indian
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Kashmiri Chai, ceai roz indian
Stiu ca nu este obisnuit, dar incercati si sigur va va placea :) https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/kashmiri-chai-ceai-roz-indian.html O reteta etonanta, foarte raspandita in India si in Orientul Mijlociu. Ceaiul devine roz datorita ajutarii unui varf de 'baking powder' - praf de copt sau bicarbonat de sodiu. Puteti pune deasemenea sofran daca aveti. Mi-a placut foarte mult, rezultatul este delicios si epatant.
Ingrediente Kashmiri Chai, ceai roz indian
4 cani de apa
2-3 lingurite de ceai verde
3-4 linguri de zahar
4 capsule de cardamom verde
2 cani de lapte
un varf de cutit de praf de copt sau de bicarbonat de sodiu
(sau sofran daca aveti) - necesar pentru a obtine culoarea roz
fructe uscate: migdale, fistic, fructe de padure goji