Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori
Sunt foarte multe retete de lasagna, foarte multe combinatii. Carnea poate sa difere, fie pui, porc sau vita, este la fel de delicioasa. Se poate face si din legume pentru cei care tin post sau pentru vegetarieni. Oricum ar fi, reteta se pregateste in straturi de paste cu sos bechamel si cu sos de rosii/bolognese. Pentru ca preparatul sa iasa bun, folositi ingrediente de calitate. Stiu ca ma repet, dara daca puneti bun, cu siguranta bun va iesi. La delicioasa mea lasagna de astazi am folosit doua ingrediente de caliate de la Delikat. Condimente pentru chiftele si amestec de ierburi cu marar. Cu 100% ingrediente naturale, alese cu grija, noile amestecuri de condimente si ierburi sunt micul secret al marilor retete. Gatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale.
Ingrediente Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori
Pentru foile de lasagna: 2 oua
100 gr faina alba
1 praf de sare
Pentru umplutura de carne:
1 piept de pui
1 ceapa
2 catei de usturoi
3 linguri ulei
2 rosii de gradina
Sare dupa gust
½ lingurita piper boabe proaspat rasnit Delikat
1 lingurita rasa amestec de condimente pentru chiftele Delikat
1 lingurita rasa amestec de ierburi cu marar Delikat
400-450 gr galbiori proaspeti
1 lingura unt
1 lingurita cimbrisor Delikat
In plus:
300 ml passata(este un sos mai gros din rosii)
100 gr branza Chedar
100 gr branza topitoare (eu am folosit de burduf)
Pentru sosul Bechamel:
1 lingura ulei
1 cub de unt
1 lingura faina
200-250 ml lapte
1 praf de sare si nucsoara proaspat rasa