Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am combinat urmatoarele produse Delikat pentru o musaca gustoasa: "Amestec de ierburi si boia", "Piper negru boabe", "Maghiran", "Oregano", "Boia de ardei dulce" si "Amestec de ierburi italiene". Amestecul de ierburi si boia de la Delikat are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Amestecul de ierburi italiene de la Delikat are in compozitie ceapa, faina de mustar, patrunjel, rosii, oregano, busuioc, usturoi, cimbrisor, piper negru, curcuma, zahar din trestie de zahar, sare de mare, pudra de mar si ulei vegetal de masline extravirgin. Cu asa ingrediente, cum sa nu iasa mancarea gustoasa?
Ingrediente Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui
Pentru prepararea piureului de cartofi:
500 g cartofi
2 linguri ulei
1 lingurita de "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat
apa cat sa acopere cartofii (250-300 ml)
1 lingurita rasa de sare
Pentru prepararea carnii:
500 g carne tocata de pui
4-5 linguri ulei
putin piper proaspat macinat de la Delikat
1 lingurita de sare
1 ceapa
2 linguri bulion
putin maghiran uscat de la Delikat
putin oregano uscat de la Delikat
1 lingurita cu varf de "Boia de ardei dulce" de la Delikat
50 ml apa
1 lingurita de"Amestec de ierburi italiene" de la Delikat
2 oua
In plus:
4 linguri bulion
2 oua
150 g cascaval ras
6 castraveti murati
Dimensiune vas termorezistent:
17 x 17 cm