Paine cu branza, cimbru si oregano

Reteta culinara Paine cu branza, cimbru si oregano din categoria Piine. Cum sa faci Paine cu branza, cimbru si oregano

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paine cu branza, cimbru si oregano

 

V-am mai zis ca-mi place la nebunie sa prepar paine, si ca imi place grozav de tare si branza. Si cum sunt un fan inrait al celor doua m-am gandit sa le combin. :X

Ingrediente Paine cu branza, cimbru si oregano

Aluat:

1kg faina de grau

30g drojdie proaspata

300 ml apa calda

50 ml ulei extravirgin de masline

1 lgt zahar

1 lgt sare

Umplutura:

600 g cas dulce de vaci

1 lgt cimbru uscat

1 lgt oregano

1/2 lgt sare grunjoasa

1 ou mare

1lg faina

Pentru uns:

1 galbenus

2 lg lapte

seminte de mac (optional)

Categorii