Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten

Reteta culinara Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten din categoria Piine. Cum sa faci Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten

 

Din pacate, n-am mai reusit sa tin pasul cu timpul asta nebun care parca alearga din ce in ce mai tare...am adunat insa o groaza de retete nepostate, care de care mai delicioase, dar foarte simple si rapide. Sper sa recuperez candva timpul pierdut si sa "urc" toate minunatiile pe site. Astazi am ales sa va arat o painica deosebita, care, pe cat este de gustoasa, pe atat este de sanatoasa: are un continut ridicat de fibre (care ajuta procesul de digestie si hranesc organismul) si un continut scazut de gluten (ceea ce reduce eventualele balonari).

Ingrediente Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten

Avem nevoie de:

1 cub drojdie proaspata

100 ml lapte

1 lingurita sare

1 praf sare

1 lingura ulei de masline

1 lingurita tarate de psyllium

3 linguri cu varf faina de migdale

2 linguri cu varf tarate fina de grau

2 linguri cu varf tarate fina de secara

faina integrala de grau si secara cat cuprinde (in cantitati egale)

Categorii