Paine cu seminte in oala de lut--reteta fara gluten

Reteta culinara Paine cu seminte in oala de lut-- fara gluten din categoria Piine. Cum sa faci Paine cu seminte in oala de lut--reteta fara gluten
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paine cu seminte in oala de lut--reteta fara gluten
Din seria "gluten free", va prezint o noua reteta pt. persoanele cu intoleranta la gluten, si nu numai. Am descoperit ca o cura de 1-2 saptamani fara gluten poate face minuni, realmente, pt. sanatatea noastra. Cel mai bine ar fi daca am putea evita glutenul cat mai mult si pe termen cat mai indelungat, dar e bine si-asa, din cand in cand. Doar vine vacanta si vrem sa fim in forma maxima, nu? Si asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa renuntam la paine...doar mai facem ceva vraji pe ici, pe colo :)
Ingrediente Paine cu seminte in oala de lut--reteta fara gluten
1 plic de drojdie uscata (sau 1/2 cub drojdie proaspata)
1 lingurita miere lichida
100 gr. faina integrala de orez (se poate prepara in casa, cu ajutorul rasnitei de cafea)
150 gr. faina de hrisca (se poate prepara in casa, cu ajutorul rasnitei de cafea)
100 gr. faina de soia/ linte/fasole (preparata in casa sau cumparata--eu am folosit linte rosie)
1 1/2 lingurita sare de mare
25 gr. seminte de in
50 gr. seminte de susan crude
80 gr. seminte de floarea-soarelui crude
faina de hrisca pt. suprafata de lucru
unt pt. oala de lut