Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline
Reteta culinara Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline din categoria Piine. Specific Romania. Cum sa faci Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline
Pentru ca este cald si painea se acreste destul de repede, ca sa stea mai moale si mai mult timp, am adaugat la ea citiva cartofi si un picut de ulei de masline. Este painea noastra cea de toate zilele buna, bunuta...si multumim lui Dumnezeu ca ne-o daruieste pe mesele noastre in fiecare zi asa cum este
Ingrediente Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline
750 gr faina
1 cubulet drojdie de bere proaspata
3 cartofi
50 ml ulei de masline
sare
1 lingurita zahar