Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Reteta culinara Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza din categoria Piine. Specific Romania. Cum sa faci Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

 

Nimic nu se compara cu mirosul de paine calda. Iar acum o poti face pe cea mai buna chiar la tine in bucatarie, dand diminetilor o aroma mai placuta. Painea integrala de casa umpluta cu masline si branza, cu coaja crocanta si pufoasa in interior, este usor de facut si se potriveste perfect pentru micul dejun, alaturi de o cana cu lapte batut! Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Ingrediente Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

220 ml apa calduta

150 ml lapte batut

1 lingura ulei de floarea soarelui

1,5 lingurita sare

1,5 lingurita zahar

500 g faina de grau integrala

100 g faina de grau tip 650

20 gr drojdie proaspata

100 gr rondele de masline negre

200 gr telemea maturata

100 gr cascaval ras

2 fire de ceapa verde

putin piper proaspat rasnit

1 ou

1 lingurita oregano uscat

1 ou pentru uns

2 linguri mix de seminte pentru presarat deasupra

Categorii