Paine mediteraneana la tava

Reteta culinara Paine mediteraneana la tava din categoria Piine. Cum sa faci Paine mediteraneana la tava

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paine mediteraneana la tava

 

Minunata...cred ca ar fi descrierea perfecta....cu miez pufos delicios, coaja subtire aromata cu rozmarin si ulei de masline, parmezan din belsug...... foarte gustoasa....sper ca v-am tentat astfel incat sa o si incercati...merita din plin!

Ingrediente Paine mediteraneana la tava

1 kg si 100 gr faina

2 pliculete de drojdie uscata( 14gr.)

2 lingurite si jumatate rase de sare

3 lingurite de zahar( brun)

60 ml ulei de masline( plus 3 linguri pentru uns painea)

600 ml apa calduta

rozmarin

masline

sare de mare grunjoasa

parmezan (o canita)

tava 25/35 adanca( eu am avut Delimano ceramica)

Categorii