Paine mediteraneana la tava
Reteta culinara Paine mediteraneana la tava din categoria Piine. Cum sa faci Paine mediteraneana la tava
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paine mediteraneana la tava
Minunata...cred ca ar fi descrierea perfecta....cu miez pufos delicios, coaja subtire aromata cu rozmarin si ulei de masline, parmezan din belsug...... foarte gustoasa....sper ca v-am tentat astfel incat sa o si incercati...merita din plin!
Ingrediente Paine mediteraneana la tava
1 kg si 100 gr faina
2 pliculete de drojdie uscata( 14gr.)
2 lingurite si jumatate rase de sare
3 lingurite de zahar( brun)
60 ml ulei de masline( plus 3 linguri pentru uns painea)
600 ml apa calduta
rozmarin
masline
sare de mare grunjoasa
parmezan (o canita)
tava 25/35 adanca( eu am avut Delimano ceramica)