Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru

Reteta culinara Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru din categoria Piine. Cum sa faci Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
O reteta pe care tocmai am descoperit-o intr-o carte de bucate si deja m-am indragostit de ea. Painicile ies foarte pufoase, iar crusta sarata si aromata.
Ingrediente Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru
500 grame faina
130 ml lapte caldut
cam o jumatate de lingurita de zahar (eu am folosit brun grunjos si am pus o lingurita)
25 grame de drojdie proaspata
100 grame unt la temperatura camerei
2 oua mijlocii
2 galbenusuri
1 lingurita sare
2 linguri ulei de masline
1 lingurita chimen seminte
1 lingurita coriandru seminte
1 lingurita sare grunjoasa