Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii
Reteta culinara din categoria Piine. Cum sa faci Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii
De ceva vreme imi place foarte mult sa lucrez cu drojdia, asa ca incerc sa fac tot felul de combinatii. Aceste painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii au fost foarte gustoase!
Ingrediente Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii
Pentru umplutura:
500 g carne tocata de porc
100 ml ulei
sare
putin piper proaspat macinat
100 ml vin
1 ceapa galbena
1 ceapa rosie
1 morcov
250-300 ml apa
200 ml suc de rosii
putin maghiran uscat
putin oregano uscat
putin busuioc uscat
putin cimbru uscat
1 foaie de dafin
1 lingurita de boia de ardei dulce
2 oua
Pentru aluat:
25 g drojdie proaspata
1 lingura zahar
250 ml lapte cald
1 lingurita sare
400 g faina (sau cat cuprinde)
2 linguri ulei
In plus:
1 galbenus
1 lingura lapte
100 g mozzarella rasa