Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii

Reteta culinara din categoria Piine. Cum sa faci Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii

 

De ceva vreme imi place foarte mult sa lucrez cu drojdia, asa ca incerc sa fac tot felul de combinatii. Aceste painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii au fost foarte gustoase!

Ingrediente Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii

Pentru umplutura:

500 g carne tocata de porc

100 ml ulei

sare

putin piper proaspat macinat

100 ml vin

1 ceapa galbena

1 ceapa rosie

1 morcov

250-300 ml apa

200 ml suc de rosii

putin maghiran uscat

putin oregano uscat

putin busuioc uscat

putin cimbru uscat

1 foaie de dafin

1 lingurita de boia de ardei dulce

2 oua

Pentru aluat:

25 g drojdie proaspata

1 lingura zahar

250 ml lapte cald

1 lingurita sare

400 g faina (sau cat cuprinde)

2 linguri ulei

In plus:

1 galbenus

1 lingura lapte

100 g mozzarella rasa

Categorii