Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Pastravul este pestele preferat alor mei, iar din cand in cand, eu il mai pregatesc, ca sa le fac pofta. Insa, cum mie imi place sa ocolesc prajelile, de aceasta data l-am umplut si la cuptor cu el. Aromatizat cu condimente de la Delikat 100% naturale a iesit o bunatate de s-au lins pe degete! Sa faceti si voi, sa vedeti ca o sa va placa mult!

Ingrediente Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

1 pastrav poaspat

1 mana ghebe

1 morcov mic

1/2 ardei kapia

2 catei de usturoi

1 ceapa verde

sare

piper

amestec de ierburi italiene Delikat 100% naturale

boia dulce Delikat 100% naturale

5-6 boabe de ienibahar Delikat 100% naturale

2 linguri ulei de masline

Categorii