Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Carnea de gasca este o carne foarte sanatoasa, mai ales cand este crescuta in curte. Specialistii in gastronomie recomanda pentru carnea de rata/gasca o combinatie dulce, asa ca am ales sa prepar pieptul de gasca cu varza rosie, sos de portocale si inegalabilele condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. Desi multora o sa vi se para cidata combinatia de ingrediente, va garantez ca rezultatul este unul delicios :X 

Ingrediente Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

1 piept de gasca (de curte)

1/2 varza rosie

1 ceapa

2 portocale

vin rosu ( cat sa acopere varza in tigaie )

20 g unt

sare

piper de la Delikat

condiment pentru carne de la Delikat

frunze proaspete de cimbru sau alte ierburi aromate

Categorii