Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Reteta culinara Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

 

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si spune-ne cum ti-a iesit. 

Ingrediente Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Piept de porc fara os – 1,5 kg

Patrunjel – 2 legaturi

Ulei de masline – 40 ml

Coaja de la o lamaie

Usturoi granulat Kamis – 1 lingura

Rosii uscate Kamis – 1 lingura

Amestec pentru carne de porc Kamis – 1 lingura

Vin alb – 200 ml

Apa – 200 ml

Sare, piper – dupa gust

Cartofi dulci – 5 buc

Boia de ardei iute – 1 lingurita

Ulei de masline – 40 ml

Vin alb demisec – 40 ml

Categorii