Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor
Reteta culinara Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor
Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si spune-ne cum ti-a iesit.
Ingrediente Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor
Piept de porc fara os – 1,5 kg
Patrunjel – 2 legaturi
Ulei de masline – 40 ml
Coaja de la o lamaie
Usturoi granulat Kamis – 1 lingura
Rosii uscate Kamis – 1 lingura
Amestec pentru carne de porc Kamis – 1 lingura
Vin alb – 200 ml
Apa – 200 ml
Sare, piper – dupa gust
Cartofi dulci – 5 buc
Boia de ardei iute – 1 lingurita
Ulei de masline – 40 ml
Vin alb demisec – 40 ml